Om Ordgåva

Om Ordgåva

 

Ordgåva föddes 2012, eller rättare sagt 1975 i ett litet samhälle mitt i Lappland.

Jag heter Sabina och har alltid älskat att skriva. Så länge som jag kan minnas har jag skapat små dikter, berättelser, sånger och musik. Händelser i livet som påverkat mig på olika sätt har omformats till svart text på vitt papper. Mycket har också fötts fram ur min livliga fantasi. I perioder har jag skrivit mycket och under andra så har skrivandet fått stå tillbaka för allt det som sker under den hektiska tid som kallas livet. Jag är omgiven av en stor familj och detta har givit mig möjlighet att skapa flera unika texter till bröllop, dop och namngivningar.
Jag har länge haft viljan att göra något mer med mitt skrivande men har inte förrän nu vetat på vilket sätt.

Jag är en mycket stolt mor till fem underbara pojkar och bonusmamma till en av de vackraste änglarna i himlen.

Strax efter att vi fått vår fjärde gosse drabbades vår flicka av lymfomcancer. Under den tid som följde fick jag en klar inblick i vilken betydelse de olika föreningarna har för alla drabbade och deras familjer. Och att de pengar som skänks som gåvor till dessa föreningar verkligen kommer fram och gör nytta. Jag kan inte förklara hur tacksam jag är för all den hjälp och det stöd vi fick i samband med vår dotter, min bonusdotters, sjukdomstid och tiden efter. Både för hennes föräldrar och syskon.

Vår dotter förlorade kampen. Men tack vare stöd från människor som du och jag så räddas allt fler barn, och allt färre syskon och föräldrar förlorar det käraste de har.

Jag har fått flera gåvor; en underbar man, fem fantastiska pojkar och en makalös liten bonustjej.

Nu har jag möjlighet att ge något tillbaka. Jag skapar texter och en del av intäkterna  går oavkortat till några av de organisationer som kämpar för att ge våra barn  en chans till ett bättre liv. Jag har fått det och ni har möjlighet att ge det; en Ordgåva.